fredag 29 juli 2011

Den enda vägen är upp!

Ännu en fantastisk sommartorsdag är till ända. En sommartorsdag som inleddes med Mitt i Borås Grand Prix (som Jörgen Jarnberger sammanfattat i fantastiska foton) för att senare under kvällen brisera med huvudattraktionen Petter på Stora torgets scen. Som grädde på moset förvärmde StillPeeandRu samt gjorde ett kortare inhopp i Petters framträdande.

Foto: Petra Nilsson
Innan kvällens konsert gästade Petter Hässleholmen för att lira fotboll med FC Ibra och självklar scenmundering blev därmed också en FC Ibra tröja.Tyvärr mörknade himmlen en aning strax innan nio och några droppar regn föll, men Boråspubliken gungade med och följde Petters idoga uppmaningar om "händerna i luften" samtidigt som artisten själv levererade hit efter hit från scenen.

Fotografen Håkan Ringman har sammanfattat kvällen i bilder.

BT har så klart både bilder, webb-TV och reportage. *Uppdatering* Markus har också massor av bilder från gårdagens konsert. *Uppdatering 2* Vi hittade även sköna bilder av Lee Carlsson.

Extra roligt denna kväll var att se den frekventa trafiken på twitter som troligen ökade markant just den här kvällen med anledning av att både Petter, StillPeeandRu och Thomas Rusiak själv är flitiga twittrare.

Tack alla för en trevlig kväll. Vi ses igen den 4 augusti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar