lördag 2 juli 2011

Vi testar Quality outlet Åhaga

UPPDATERAT: Eftersom väldigt många läser den här bloggposten just nu vill vi göra er uppmärsamma på att det är en bloggpost från 2011. Vi har dock testat Quality Outlet Åhaga 2012 här.

Redan förra året var det premiär för sommaroutlet på Åhaga och då lockade man inte mindre än 12.000 shoppinglystna besökare. I år har butiksytan dubblerats och varumärkena blivit många fler. Förutom Nelly.com hittar man också Prét, Abecita, Blåkläder, Hobbex och Vinga of Sweden i Sveriges kanske fräckaste evenemangslokaler.

Åhaga
Vi gjorde ett nerslag för att kolla läget en lördag i början av juli och blev inte besvikna. Åhaga erbjuder verkligen en fascinerande atmosfär. Lokalerna har renoverats med varsam hand och man har lyckats behålla den lätt ruffa, rustika känslan samtidigt som man skapat ändamålsenliga supersnygga lokaler.

Åhaga ligger perfekt med gott om fria parkeringsplatser och öppettiderna på Quality outlet är sannerligen generösa.

Väl inne strosar vi runt bland coola kläder från Nelly och inser snabbt att här finns något för alla, kille som tjej och gammal som ung. En glad överraskning är också att det finns massor av böcker och DVD till rena vrakpriser. En superfin, gigantisk, inbuden bok om svensk formgivning t ex för futtiga 50 spänn, hur låter det? Vi fick också med oss supersnygga sneakers från Converse och riktigt billiga BjörnBorg-underkläder vid vårt besök. Utöver det vi shoppade hade man lätt kunnat gå loss på en massa rediga arbetskläder från Blåkläder och en hel massa heminredningsdetaljer från Vinga of Sweden och mycket mycket mer.

Bokfynd

Skulle det vara så att shoppingorken tryter för delar av familjen har vi så klart också placerat ut en miniatyr av Borås, där du kan slå dig ner en stund på en lummig "gräsmatta" och kolla in broschyrer om allt annat spännande som händer i Borås under sommaren. Välkommen.

Nyfiken på mer? Då kan du också läsa Boråsbloggarnas inlägg från premiären på Quality outlet Åhaga.

Öppettider, vägbeskrivning och information om Quality outlet Åhaga på boras.com (såklart)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar