torsdag 11 augusti 2011

Borås - den välklädda staden...

Det är med stor glädje vi ser den uppmärksamhet Borås har fått de senaste dagarna kring framförallt textil, mode och design. Det är med stolthet vi bevittnar Textilhögskolans examensvisning idag på catwalken vid Mercedes-Benz Fashion Pavilion Kungsträdgården.

I samband med visningen delade vi ut vårt nya magasin under rubriken "Textilstaden Borås. Om möjligheter, framgångar, inovationer och nya perspektiv."

Tidigare under veckan kunde vi också se Josefin Strid. Josefin som också var nominerad till "Årets rookie" hade sin visning under onsdagen vid Stockholm Fashionweek (tyvärr finns inte livesändningen kvar). Josefin föll tyvärr på mållinjen i rookietävlingen men de goda vitsorden haglar över Boråstalangen.

Under gårdagen kunde vi glädjande också följa rapporteringen från den samtidiga modemässan CIFF under Köpenhamn Fashionweek och designtävlingen Designers Nest, där Boråsstudenten Linda Larsson kammade hem full pott med tolkningar av sitt självporträtt.

Har du andra mode/designrelaterade tips? Låt oss veta genom att kommentera här, besöka oss på facebook eller hojta till på oss på twitter.

Allt du behöver veta den här veckan hittar du i "Veckans händelser" eller i vår evenemangskalender på boras.com.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar