onsdag 10 augusti 2011

Förläng semesterkänslan i Borås

Har du börjat jobba den här veckan? Kanske avverkat en dryg vecka eller börjar på måndag? Vi vet hur tufft det kan vara att komma igång efter en förhoppningsvis lång och skön semester. För att hjälpa dig behålla semesterkänslan en aning längre och göra uppstarten för hösten en aning mjukare har vi här samlat några heta tips.

Sommarhäng på solplattan, hela augusti
Tisdagarna på solplattan vid Sandwalls fortsätter augusti ut så än finns det några chanser att njuta av Live-Dj från Café Viskan & Vinci som ligger bakom arrangemanget. Träffa gamla och nya vänner, sitt ner vid vattnet och njut av sommaren. På restaurangerna kan du ta något svalkande att dricka och något gott äta.


Betvinga sommarvanorna, njut av naturen och få en hälsokick

Svårt att vänja av med sommarvanorna, den goda maten och de sena kvällarna. Gör omdaningen till något positivt och få både en upplevelse och bättre fysik på köpet. Anmäl dig till en eller flera av de kommande deltävlingarna i Boråsklassikern. Klassikersimmet vid Almenäs redan på lördag, Viaredssjön runt på cykel den 28 augusti och Kretsloppet (där förresten en av våra kollegor springer tillsammans med Boråsbloggarna, kanske ska du också hjälpa Boråsbloggarlaget på traven?) den 17 september. 

Picknick i parken
Kolla in våra panoramabilder över flera av Borås mysiga parker, ta ett beslut, samla vännerna och shoppa gemensamt eller kör på knytis (ja håll tummarna för vädret också så klart). En picknick är en perfekt avslutning på semestern eller en början på arbetshösten och chansen att möta vännerna du kanske inte sett under sommaren. En enklare lunchpicknick för att förena arbetsnytta med nöje eller en längre kvälls- eller helgpicknick, vilket som är en garanterad succé.

Passa också på att sätta Borås på picknickkartan och tipsa om ditt favoritställe i appen Picknickguiden (finns för både iPhone/Android) eller håll utkik efter befintliga papperskorgar (eller rapportera in sådana som inte finns med) i appen Borås Rent & Snyggt.

Har du egna tips på en bra mjukstart efter semester? Låt oss veta genom att kommentera här, besöka oss på facebook eller hojta till på oss på twitter.

Allt du behöver veta den här veckan hittar du i "Veckans händelser" eller i vår evenemangskalender på boras.com.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar