måndag 5 september 2011

En grym höst i Borås

Oj, det var längesedan vi bloggade, men det är väl så det gärna blir i årstidsväxlingar. När sommaren lider mot sitt slut och hösten så sakteliga gör sig påmind behöver vi ofta ladda om batterierna en aning för att ta oss an nya utmaningar.


Veckans händelser
Hösten i Borås ser ut att bli riktigt riktigt bra, men för att börja i det korta perspektivet så håller vi oss inledningsvis till den kommande veckan och presenterar "Veckans händelser i Borås" (du vet väl förresten att du kan få veckans händelser i ditt facebookflöde varje vecka genom att gilla oss på facebook, skulle du hellre vilja ha en schyst PDF direkt i inkorgen eller till kontoret ber du vår klippa Anna Agnroth Skoglund om att komma med på sändlistan).

Filmen om Borås
Den 30 augusti lanserades filmen om Borås (läs mer i vårt pressmeddelande) som i dagsläget nått nästan 10.000 totala visningar, hatten av för alla som hjälpt till att sprida filmen. Har du sett den, se den igen. Har du inte sett den? Kolla in den nu.


Fokus på textil
Under september månad blir det fokus på textil med en rad evenemang, mässor och utställningar där textiltemat löper som en röd tråd. VÄV 2011, Svenska vävrådets mässa på Åhaga 15-17 september, förväntas dra upp till 10 000 besökare från hela världen till Borås. Stadens museum erbjuder en mängd textila utställningar med vernissager i september. Senare i månaden, med start 28 september, går FashionDAYS sida vid sida med Nordic Fabric Fair och Show Up Fashion Award.

De tre etablerade eventen tar ett gemensamt avstamp och välkomnar en mode- och textilintresserad publik till fem dagar av nyheter, textil, design och entreprenörskap. Det är ett program som erbjuder både besökare och boråsare ett brett spektra av textil och mode i Borås under hela september. En månad som tydligt befäster epitetet Textilstaden Borås (i sammhanget kan vi också rekommendera magasinet Textilstaden Borås).

FashionDAYS goes app
Du har väl inte missat att FashionDAYS nu finns som app till din iPhone, där du kan hänga med i programmet och alla uppdateringar om evenemanget.

Vi återkommer så klart löpande med tips på vad du kan hitta på i höst i Borås. Som vanligt finner du ovanstående tips och alla andra evenemang på boras.com Har vi missat något? Tipsa oss då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar