måndag 12 december 2011

Gamingfeber i Borås

I Borås fortsätter julafton en bra bit in på det nya året, i alla fall om du är gamingfantast, med ett flertal större datorspelsevent/LAN* som kulminerar i februari då GameVision1 går av staplen på Åhaga i Borås. GameVision1 kommer bjuda på något spännande för alla som i någon form är intresserade av teknik, dator- och TV-spel, det kan vi utlova redan nu.

GameVision1, Åhaga, 24-26 februari 2012.

Under helgen som gick körde Kulturföreningen Tåget sitt Tåglan och redan på den här sidan nyår kan du som längtar efter många LAN-timmar stilla en del av ditt begär. Den 27-29 december är det dags för LAN2 i Viskafors med dryga 100-talet platser (dock sägs det att de flesta redan är bokade, så är du sugen på att vara med bör du agera snabbt). Killarna i crewet bakom LANet har gjort en liten teaserfilm.


I början på året smäller det av med två samtidiga LAN när Brämhultsgården kör den 6-8 januari och BoråsOnline den 5-8 januari.

* Ett LAN-party är när ett antal datoranvändare träffas för att koppla samman datorerna i ett LAN (Local Area Network, Lokalt nätverk). De i särklass vanligaste syften för ett LAN-party är att spela datorspel mot varandra. Storleken på ett LAN kan variera från två till flera tusen deltagare. Förutom dessa syften finns också en social aspekt av LAN-partyn - tävlingar och olika händelser arrangeras ofta, även tävlingar som egentligen inte har något med datorer att göra. (Källa: Wikipedia.se)

----------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar