lördag 14 januari 2012

Hästar intar Borås

Den 9-12 blir hästarnas helg i Borås. Och ryttarnas och ridentusiasternas. Då slår nämligen Gina Tricot upp portarna till Borås Ridhus och 2012 års hästfest i Borås - Gina Tricot Borås Grand Prix.

Under fyra dagar blir det fart, fläkt, spänning, show och framförallt hästar, hästar, hästar. De två inledande dagarna bjuder dessutom på fri entré till tävlingarna.

Under fredagskvällen blir det stor show med en utlovad "varm och rökig invigning" och dessutom bjuds det på duellhoppning med de deltagande elitryttarna, linedance och uppvisning av westernryttaren Peter Ljungberg, ponnykadrilj samt polishundsuppvisning och landslaget i voltige. Anton Frank deltar i showen med sina fantastiska hingstar. Mer information och biljetter.


Gillar du Gina Tricots grejer vanligtvis och dessutom har ett ridsportsintresse kanske en titt på den supersnygga specialdesignade kollektionen kan vara något. Men se till att vara på plats - kollektionen är endast tillgänglig under tävlingsdagarna.

© Gina Tricot Borås Grand Prix
Kolla också in bildgalleriet från tävlingarna 2011 och varför inte följa Gina Tricot Grand Prix på facebook så ser du till att hålla dig uppdaterad hela vägen fram till tävlingen.

Vi ses i Borås ridhus den 9-12 februari.
Text: Anders Kihl


------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
-------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar