lördag 21 januari 2012

Leos Lekland – ett äventyr för alla åldrar

Leos Lekland startade i Borås juni 2010. Sedan dess har många både unga och gamla hittat hit till den ca 5000 kvm stora anläggningen. Leklandet vänder sig till alla åldrar men kanske roligast är det för barn upp till 12 år. Lekområdet på 2500 kvm är fullt med rutschkanor, klätterväggar, bollhav, trampoliner och hoppborgar. 

 I direkt anslutning finns en stor yta för mat och fika. Många väljer också att förlägga sina kalas här. Det finns 7 olika kalasrum att välja på, alla med olika teman. De teman som finns i Borås är: disco, pirat, djungel, Star-Wars, prinsessa, dinosaurie och havsrum. Från början fanns 5 rum men redan efter några månader utökade man och byggde därför dinosaurie- och havsrummet. Vid kalaset kan man välja till olika fikapaket och självaste födelsedagsbarnet får dessutom besöka skattkammaren. 


 3 gånger om dagen dyker Leo upp och leker med barnen bland bollhav och rutschkanor.
Det är ett perfekt ställe för barn att busa av sig och att komma till en annan värld.

Kom ihåg – alla får leka!

Text och Foto: Isabell Jeremejev och Anna Lilja


------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
-------------------------------------------------------------------------------------------2 kommentarer:

  1. Leos öpnnade 2010

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så klart! Helt riktigt. Det är nu korrigerat i bloggposten. Tack för din uppmärksamhet!

      Radera