torsdag 26 januari 2012

Tummen upp för vinter!

Antar att vi inte var ensamma om att så smått börja misströsta kring vintern. Jo då vi har full förståelse för att en del inte vill ha kyla och snö, men vi hoppas ändå på att vintern kan få ligga ett tag så att kidsen kan få ett snöfyllt sportlov och att årets spännande skidevenemang kan hållas som planerat. Just nu (med en blick mot en klarblå Boråshimmel) ser det väldigt bra ut får vi lov att säga.Just nu vittnar spårguiden och artiklar i våra tidningar om god snötillgång och många lyckliga skidlöpare i spåren kring Borås Skidstadion. Vi hoppas verkligen att snön får ligga kvar och att produktionen av konstsnö kan fortsätta. Först ut av de större arrangemangen är Klassikerskidan som en del av Boråsklassikern den 4 februari då vi önskar alla flitiga klassikermänniskor stort lycka till i spåren.

Lite längre fram handlar det om Junior SM den 7-11 mars och då visar duktiga juniorer och framtidens svenska skidhopp förhoppningsvis upp sig i den snötäckta Ymerterrängen. Mellan de båda arrangemangen ska också Ymerloppet (den 19 februari) hinnas med (som dessutom är Vasaloppsseedande) så det är många som ska hinna slita på och njuta av snön.

Vi hoppas så klart också att sportlovslediga barn och ungdomar får chans att njuta av skön utevistelse och snö. Givetvis finns det alldeles oavsett väder mycket att göra i Borås på sportlovet. Vi återkommer säkerligen med en mer utförlig bloggpost kring det, men är du redan nu i planeringsstadiet kan vi rekommendera en kik i vårt sportlovskalendarie (som fylls på löpande). Har du tips på något vi har missat? Hör av dig på evenemang@boras.com.

Text: Anders Kihl


----------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar