onsdag 25 januari 2012

Vill du leka?

Eller kanske köra teambuilding, företagsevent, tävlingar, konferens eller relax för den delen. Möjligheterna är oändliga och begränsningarna få. Vi gjorde ett besök hos Thomas på Action och Event (GoKartCity, Actioncenter, Lazercity, jo kärt barn har sannerligen många namn) och kan konstatera att man har otroligt mycket att erbjuda.


Vi hårdtestade så klart alla fräcka aktiviteter men är lite för blygsamma för att publicera en massa sköna bilder på när vi åker GoKart och brottas i sumodräkter. Istället försöker vi förmedla bredden och känslan av Action & Event mer övergripande.

Det första mötet med Action & Event är en fräsch cafédel där Thomas erbjuder enklare mat, fika, läsk m m. Självklart ordnar man mat efter önskemål i samband med större förbokade grupper och man har också färdiga paket för barnkalas, konferens och liknande. Dessutom har man också planer på att utöka det dagliga sortimentet med ett bredare utbud av enklare rätter. 
Kanske är GoKart det som Action & Event är mest kända för och med Borås enda inomhusbana (jo man har även aktiviteter utomhus sommartid vid motorstadion i Gäddered, Svaneholm) finns här. Vid vårt besök har man precis beställt splitter nya bilar till både inom- och utomhusbanan så vi kan lova att det blir ännu roligare att köra GoKart inom kort. Thomas avslöjar också att man har planer på större företagsevent på GoKartsidan med så kallade långlopp där företag ställer upp med lag och man byter förare med jämna mellanrum under racet, så håll utkik.

Det senaste tillskottet i Action och Events utbud är den mysiga relaxdelen, perfekt som avslutning på konferensen, teambuildingen eller varför inte boka för förfesten. Här finns två supermoderna bubbelbad, bastu, fräscha omklädningsrum samt bar och övriga ytor för skönt häng. I anslutning till detta finns också de konferenslokaler man erbjuder.


I separata lokaler (men i direkt anslutning) finns också Action och Events femkampsgrenar där du kan utmana kompisarna, kollegorna eller liknande i bl a bungee run, sumo wrestling eller bull ridning m m. Här finns också en golf- och skyttesimulator som även kan bokas separat.Så är du sugen på att boka ett skönt event? Hör av dig till Thomas, du hittar alla uppgifter på Action och Events webb.

Text & Foto: Annika E Andersson och Anders Kihl
----------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar