tisdag 27 mars 2012

Den som väntar på något gott...

Återigen dags för en gästbloggare, den här gången är det Tamara Christmann på Upzone.

Den 24 mars öppnade vi parken för våra första besökare, som firade sitt kalas hos oss. Kasper som fyllde 9 år hade egentligen födelsedag redan i januari men vägrade att ha sitt kalas hemma. Kaspers önskan var en fest på Upzone.


Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge sägs det ju och detta är det bästa betyg vi kan få om ett barn orkar vänta i flera månader på sitt kalas!

Nu har det solen kommit fram och anläggningen är äntligen redo igen för alla våra besökare. Bultarna har kontrollerats och repen fästs.

Själva har jag inte klättrat över vintern i anläggningen när det var stängt. Jag kände direkt att jag fick lite adrenalin i kroppen när jag klättrade Risk för första gången i år igen. Nu blir det daglig träning för de nya instruktörerna.

I år har vi även en specialmaskot som bor i Riskzone och har brun päls - den klättrar så klart utan sele :)

För att höja adrenalinet i Adventurezone har vi valt att göra kälken ändå snabbare.

Ditt äventyr börjar på Upzone. Titta gärna in till oss på facebook eller läs mer på upzone.se där du också hittar vår bokningskalender, öppettider och alla annan information.

Text & Foto: Tamara Christmann-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar