lördag 17 mars 2012

Grymma fotokvällar på Abecita Konstmuseum

Vad göra en vanlig, kulen, grå torsdag i mitten av mars? Varför inte en Fotokväll på Abecita Konstmuseum?

Sagt och gjort. Kvällens program lovade: "En inspirerande kväll där ni får möta Magnus Lundgren som visar på teknik från Nikon samt resultatet i form av storslagna naturbilder och vi får följa med på en svindlande resa genom Europas naturliv".

Precis så blev det och lite därtill. Fascinerande naturbilder och en oerhört charmig föreläsare, gjorde kvällen till något som kommer att bevaras länge i min personliga "minnesbank". Vill passa på att nämna projektet som Magnus jobbar med "Wild Wonders of Europe". Är du det minsta intresserad av naturfotografi så gör som jag, gå in och dregla och njut!

Foto: Magnus Lundgren
Nästa Fotokväll hålls torsdagen den 3 maj, med Hasse Persson, f.d. chef för Borås Konstmuseum och Hasselblads Center i Göteborg.

Mer information hittar du på: abecitakonst.se
Ha en riktigt underbar dag! Kanske ses vi den 3 maj?

Text: Annika E Andersson
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar