tisdag 13 mars 2012

Var Linné äventyrlig?

Foto: Adventurewalk.se
Det har vi faktiskt ingen aning om, däremot har du nu en lysande möjlighet att följa i Linnés fotspår, antingen mer traditionellt i Linnémarschen eller i den mer äventyrsbetonade familjevarianten "Adventure Walk".

Adventure Walk riktar sig till familjer och alla yngre som vill uppleva en spännande dag i skogen. Med start och mål vid Borås Arena ringlar sig en ca 5 km vacker och variationsrik bansträckning kring naturreservatet Rya Åsar. På vägen bjuds det på en rad spännande stationer som framförallt riktar sig till barn i åldrarna 5-10 år.

Med banlängden i tanke och alla de spännande stationerna bör du räkna med en vandringstid på 2,5-3 timmar och när du anmäler dig kan du välja när du vill starta mellan kl 10.00-12.00 lördagen den 28 april eller söndagen den 29 april.

Enligt arrangören går det fint att gå både med barnvagn och sulky, men man rekommenderar varianter med s k "terränghjul".

All information om priser och anmälan hittar du på adventurewalk.se

Vill du hålla dig uppdaterad om allt som händer under hela Linnémarschenhelgen kan du hålla dig uppdaterad på marschens facebooksida
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar