fredag 16 mars 2012

Vinn biljetter till Borås Baskets första kvartsfinal

Om knappt en vecka tar Borås Basket emot Uppsala Basket i den första kvartsfinalmatchen i basketligan. För några dagar sedan bloggade vi om basketfebern inför slutspelet och nu ger vi dig chansen att vinna biljetter.

Dela den här bloggposten med dina vänner på facebook och svara på en enkel fråga här så är du med och tävlar om biljetter. Lycka till!

Vill du hjälpa till och sprida basketfebern ytterligare kan du självklart gå in och visa att du deltar på Borås Baskets facebookevent och gärna bjuda in dina vänner. Mer information och biljetter på boras.com.


 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar