fredag 27 april 2012

"Kultur + tant = SANT"

Under Tur2012 erbjöd vi besökare i vår monter att delta i en rad tävlingar. För att vara med i tävlingarna avkrävdes besökarna svar på några kunskapsfrågor med Boråstema samt en kortare motivering till varför man ansåg sig vara en värdig vinnare av priserna. Efter sållande bland de många och härliga motiveringarna fastnade vi för helt underbara. "Kultur + tant = SANT, vill få "gubben" att känna likadant." som Agneta från Kungälv skrivit. Agneta belönas med ett Kulturpaket med hotellövernattning inkluderat entré till stadens muséer för två vuxna. Vill du besöka Borås och boka ett eget Kulturpaket?

Det fanns också möjlighet att tävla om det fantastiska Zoo-liv-paketet (du kan läsa mer om att vara djurvårdare för en dag här) där man får uppleva känslan av Borås Djurpark bakom kulisserna och prova på det dagliga arbetet i djurparken m m. Här kammade Natalie från Upphärad hem vinsten med den sköna motiveringen "Vill att min gulleungar ska få se nån annan än mamma "ryta" :)".

Vi gratulerar vinnarna och hälsar välkomna till Borås!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar