torsdag 5 april 2012

PUNKT MODE - ny mötesplats för modebranschen i Borås

Punkt Mode skapar en ny plattform för branschen i Borås. Personliga möten, mingel, kunskaps- och erfarenhetsutbyten samt möjligheter att få inspiration och göra nya affärer är saker som aktörerna bakom har satt på agendan. Drivkraften och målet som helhet blir att utveckla modestaden Borås.Startskottet för Punkt Mode är satt till hösten (men redan i april smygstartar man) och tanken är att första torsdagen i varje månad samla de kreativa branschernas alla aktörer, från näringsliv, akademi, till unga kreatörer.

Med olika teman som inspirerar, ifrågasätter och engagerar, med gästsamtal och presentationer av nya kreatörer. Punkt Mode är ett samverkansprojekt som skapas av olika aktörer i Borås näringsliv och modescen. Dessa företag står tillsammans för att skapa den mötesplats där affärer skapas och inspirationen bubblar.

Bakom Punkt Mode finns; FashionWORK, Borås City, Nordisk Design Skola, Scandic Plaza, Borås Tidning, Marketplace Borås, BoråsBorås, Textilhögskolan i Borås och PrimeWine.

Mer information på FashionWorks sajt.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar