onsdag 4 april 2012

Raving Donna förband åt Markus KrunegårdUnder 4 fredagar i mars har 16 unga band tävlat om en förbandsplats på Stora Torgets scen i Torsdagsallén. Det som ligger bakom tävlingen är ett samarbete mellan Hemgården, Klubb 033, Studiefrämjandet, Scenkultur och Café Parkaden. Varje fredag blev två band garanterade en plats på Hemgårdens innergård i sommar, men det vinnande bandet i hela tävlingen fick som sagt en förbandsplats på Stora Torgets scen. Vinnaren har utsetts med hjälp av publikens röster och en jury.

Vinnaren i tävling blev – Raving Donna. Ett band som består av Jonathan Andrén, Erik Ahlblom, Jesper Jansson och Fabian Brogeby. Killarna har en härlig attityd när de står på scenen och spelar intensiv och modern rock.

Den 5 juli står killarna i Raving Donna på Stora Torgets scen som förband åt Markus Krunegård. Det kommer bli svårt att inte låta sig ryckas med i deras enorma spelglädje!

                                        Killarna i Raving Donna

                                                                                                                      Text: Martina Weiland
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar