tisdag 3 april 2012

Vad händer på påsklovet?

Nu är det snart påsklov och det finns massor av olika saker man kan hitta på i Borås under ledigheten!

Djurparken
Borås djurpark har påsklovsöppet varje dag mellan 10:00-16:00. Kom till djurparken och strosa runt bland djuren, lekparker, grillplatser, restauranger, caféer och kiosker.
För mer information: http://www.boraszoo.se/

Cirkus
Cirkus Maximums årliga turné gör ett stopp i Borås för att bjuda in er på en spännande föreställning, eller rättare sagt tre stycken. På fredagen den 6 april ges två föreställningar och en föreställning på lördagen den 7 april. Fartfyllda nummer och duktiga djur kommer du att kunna njuta av i härlig cirkusmiljö på Bodavallen!
För mer information: http://www.cirkusmaximum.se/

Äventyr
Vill du ut på spännande äventyr så ska du besöka Upzone. Det är en äventyrspark för dig som vill utmana dig själv och andra i häftiga banor på höga höjder!
För mer information: http://www.upzone.se/

Påskparad
Lördagen den 7 april är det påskparad i Borås City. Paraden startar klockan 13:00 vid Knalletorget och avslutas på Stora torget vid det stora påskträdet. Där sjunger man tillsammans och alla barn som har klätt ut sig och deltagit i paraden får ett påskägg!
För mer information: http://www.borascity.se/

Action&Event
Här kan du ta en fight mot kompisarna i en spännande femkamp, prova på ett rafflande lazergame eller tävla på den fartfyllda gokartbanan. Påsklovsöppet alla dagar under lovet. För mer information: http://www.actionochevent.se

Mora Träsk
Gillar du att leka och sjunga? Den 7 april kommer Mora träsk till Boråsparken! Lattja, ha skoj och sjung med Mora träsk.
För mer information och bokning av biljetter: http://moratrask.se/

Navet
Mellan 8-15 april har Navet öppet för allmänheten. Utforska, prova på, spela spel och experimentera på Navet. Där finns det något för alla!
För mer information: http://www.navet.com/

Bad
Stadsparksbadet arrangerar barn- och ungdomsaktiviteter under påsklovet. Man kan delta i tävlingar, hoppa på den stora studsmattan i bassängen och ha det kul!
För mer information: http://boras.se/stadsparksbadet

Elfsborgsmatch
Kom och heja på Elfsborg när de möter IFK Norrköping på Borås Arena!
För mer information: http://www.elfsborg.se/

Bowling
Ta en match i bowling, dart eller biljard på Superbowl eller ha en avkopplande stund i relaxen under lovet. Under påsklovet kommer det vara en tävling där veckans bästa serier vinner fina priser från Superbowl.
För mer information: http://www.superbowl.se/

Tipspromenad
Testa dina kunskaper i Borås Citys tipspromenad! Starten sker på Stora torget och frågorna finns utplacerade i tio butiker. Under sju lördagar i vår har du chansen att vinna presentkort som du kan handla för i Borås City.
För mer information: http://www.borascity.se/


                                                                                                                 Text: Martina Weiland


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar