torsdag 10 maj 2012

EXIT 2012 - Textilhögskolans examensvisning

Linnea Bågander, modedesign
Den 31 maj blir det stor vernissage och sedan slår portarna upp på allvar för EXIT 2012 - Textilhögskolan examensvisning. Då har du möjlighet att ända fram till den 12 augusti se elevernas kreationer på Textilmuseet i Borås.


På Textilhögskolans examensutställning visas examensarbeten av årets avgångstudenter inom mode- och textildesign på både kandidat- och masternivå. På exit2012.se hittar du all information och bildgallerier med presentationer av samtliga elever och deras examensarbeten.

Invigning 31 maj
kl. 18:00 Invigning
kl. 18:15 Vernissage, utställning
kl. 19:00 Modevisning


Särskilt glada är vi så klart att finna modedesigneleven Daniel Larsson som figurerar i Boråsfilmen.

- Textilhögskolan på facebook
- Ladda ner EXIT 2012-appen till din iPhone (snart också till Android)
- Bilder från EXIT 2012 - Modedesigneleverna
- Bilder från EXIT 2012 - Textildesigneleverna

Text: Frida Nilsson & Anders Kihl

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar