onsdag 16 maj 2012

Kungsladugårdskolan hyllar sin skolresa till Borås

Kungsladugårdskolans klass 6, ifrån Göteborg planerade och genomförde sin skolresa till Borås och så här skriver de (genom Yvonne Sandqvist) om sin lyckade resa:

"Tack för en otrolig bra resa till Borås. Vi är så nöjda. Vår frökens kommentar: detta var den bästa skolresa jag har varit på. Så nöjda barn och hon var inte slutkört tvärtemot väldigt nöjd. Barnens kommentar: Borås är ju en fantastisk stad, nära till badet, museum, McDonalds och shopping. Upzone var fantastiska som lät alla genomföra riskzone när tiden hade gått ut. Vila som lät oss laga maten i köket efter utcheckning. Sådan fantastiska bemötanden av alla arrangörer. Vi kan bara buga och tacka för denna otroligt uppskattade resa till Borås"

Skolresa till Borås – Garanterat kul och lärorikt!
Ta med er klass och kom och upplev Borås precis som Kungsladugårdskolan klass 6 ifrån Göteborg gjorde. Boka ett skolresepaket hos oss på Borås Turistbyrå. Välj att bo på Vila Vandrarhem mitt i city eller i stugor på Borås Camping med härliga gräsytor för bus och lek.


Under två dagar får ni besöka Navet Science Center, där ni tillsammans med en pedagog får välja ett tema att lära er lite mer om. Ni kan t.ex. välja att följa med ut i rymden och lära er om våra planeter lite mer eller varför inte träffa Sonja Kovalevskaja i matematikpalatset.

Gör av med all er energi i Stadsparksbadet som både erbjuder klättervägg, vattenrutschbanor, vattenkanoner och mycket annat roligt, här bjuds ni även på ett mellanmål för att fylla på krafterna.

Under en av dagarna gör ni också ett besök på Borås Djurpark som i år firar 50år. Här har ni tid att gå runt i parken och besöka både våra svenska djur, djuren på savannen, de roliga aporna och lejonen och många många fler djur.

Önskar ni spendera ytterligare några timmar i Borås eller varför inte boka till ytterligare en natt i vår vackra stad. Då har ni möjlighet att upplev Upzone äventyrspark, 4st banor från 1,5 meter upp till 11 meter ovanför marken. Utmana klassen i en 3-kamp eller i ett laserdomespel på Action och Event, eller varför inte lägga ett par extra timmar i djurparken och testa på att vara djurskötare för en dag.

I skolresepaketet ingår frukost, en lunch, en middag och ett mellanmål.

Vi sätter ihop er skolresa efter era önskemål!All information om skolresa till Borås hittar du på boras.com

Text: Emelie Larsson

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar