fredag 4 maj 2012

Luften är fri...

"Luftstationen" vid Borås Turistbyrå
Cyklar du, kör barnvagn med moderna luftfyllda hjul eller behöver pumpa något annat. Då hoppas vi att du som vi gläds åt att luften numera är fri och tillgänglig mitt i stan. Nu finns nämligen en "luftstation" på gaveln av Turistbyrån (mot Knallelandshållet, Järnvägsgatan 2). UPPDATERING: Pumpen är flyttad till andra sidan gatan vid den lilla grönytan som vätter ner mot järnvägsövergången.

Det är för närvarande den enda i sitt slag i Borås, men enligt Jan-Åke "Hugo" Claesson på Tekniska förvaltningen, Borås Stad, kan fler vara på gång.

Mer information om att cykla i Borås får du också hos Borås Stad, där du också finner en särskild cykelkarta.

Har du ingen egen cykel är du hjärtligt välkommen in till oss på Turistbyrån där du kan hyra en cykel per dag (30 kr), dygn (50 kr) eller en hel vecka för 250 kr. (En depositionsavgift om 300 kr tillkommer).


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar