tisdag 22 maj 2012

Mycket skratt och stumma ben på Laserdome - Action Center

Laserdome Action Center kan du båda spela laserdome, utmana vännerna i 5-kamp och relaxa på deras inomhusstrand.

Under en möhippa spenderade jag och vännerna eftermiddagen på Laserdome Action center i centrala Borås. Under dessa timmar svettades vi, skrattade och tävlade emot varandra.

Ta fram actionhjälten i dig och utmana din vänner i ett lasergame. Kanske är det du som är Highlander, Rambo, Terminator eller Hellboy inne i mörkrets alla vrår.

I laserdome tävlar man i lag och här ska man träffa så många motspelar och samla på sig så mycket poäng som möjligt. Träffa ryggen, magen eller axlarna och du får poäng. Träffa du din egen lagmedlem blir det minuspoäng. Blir du träffade av en laserstråle är du inaktiv ett par sekunder för att sedan få fortsätta spelet. I lokalen är det gångar och gömställen överallt för att kunna överraska dina motståndare. Det var inte bara en gång man hoppade till då det dök upp någon bakom en väg och överraskade en. Laserdome kan både vara jobbigt eller lugnare om man vill det, allt är upp till sig själv och hur aktiv man vill vara under spelet.

Vill man inte bara spela laserdome finns det även 5-kamp att välja. Tävlingen börjar vid en klätterväg för att sedan komma in till resterande tävlingsmoment i 5-kampen. Väl inne finns flertalet grenar att välja på., bl.a spika i spiken snabbast, boxas med jättehandskar, spela bordtennis med stegpannor eller brottning med sumodräkt.

Efter fyra rundor på mattan med sumodräkten var benen ganska stumma och kroppen utmattad. 5-kampen ledde till många härliga skratt bland oss alla, och här får man inte skämmas för sig. Efter ett spel laserdome eller ett par timmar med 5-kamp finns möjligheten att slappna av i deras relax.

Mer information på laserdomeboras.se

Text & Foto: Emelie Larsson

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar