torsdag 3 maj 2012

Nedräkningen har börjat, 1 juni öppnar Quality Outlet Åhaga 2012

Vi har bloggat om det tidigare, men nu börjar bitarna falla på plats och för ett tag sedan presenterades några av de varumärken som kommer finnas representerade på 2012 års upplaga av Sveriges kanske hetaste Outlet.

Årets företag:
Nelly.com, Fristads arbetskläder, Oscar Jacobson, Abecita, Salming, Vinga of Sweden, Theorema, Max Collection, Carlsteins, Kids och arrangören lovar att fler tillkommer.

Den 1 juni slår man upp portarna och då är Åhaga förvandlat till ett shoppingmecka av sällan skådat slag, sedan fortsätter outleten ända fram till den 25 augusti och man har öppet samtliga dagar, även nationaldagen, midsommarafton/dagen.
Måndag-fredag 10.00-20.00
Lördag 10.00-18.00
Söndag 11.00-18.00

Och vad kan väl passa bättre än en outlet i anrika Åhaga lokverkstad som uppfördes 1903. Hit kördes ånglok för reparation och underhåll. Verksamheten var igång i 60 år. Här arbetade som mest 200 personer.

I dag är Åhaga en unik anläggning som bjuder både arrangörer och privatpersoner på upplevelser utöver det vanliga. Under sommarmånaderna blir det nu återigen outlet och resten av året bjuds det på musik, teater, sport, mässor och andra evenemang.

Missa inte möjligheten att hålla dig uppdatera på Quality Outlets facebooksida.

Vi bloggade om förra årets upplaga här.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar