tisdag 15 maj 2012

Tisdagar blir måndagar

Till hösten blir tisdagar måndagar. Alltså blir nu ett av Borås hetaste och mest eftertraktade evenemang MÅNDAGAR PÅ KULTURHUSET. Förvirrande? Kanske, men det utlovas att innehållet kommer att vara precis lika spännande, brett och lockade som förut. Nu gäller således - alltid på en måndag, alltid klockan 19.

Känns det fortfarande luddigt? Hör (och se) då Rolf Lassgård reda ut begreppen:


Så här skriver Kulturförvaltningen på sin hemsida: "Det brännheta, det traditionella, det nyskapande och det tillbakalutat vilsamma. Kanske något du definitivt inte hade väntat dig. Varje måndag bjuder på en ny kulturupplevelse inom Kulturhusets väggar, och ingen måndag är den andra lik."

Den 3 september startar måndagarna för hösten, i augusti kommer programmet och tills dess föreslår vi att du går in och gillar den nya facebooksidan för att hålla dig uppdaterad om allt som händer.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar