måndag 18 juni 2012

Möt oss i Almedalen

Penta Helix eller ett resultat av Boråsmodellen? Kom till Almedalen och träffa oss den 3 eller 6 juli så får du svaret.

Textile and Fashion Center
I centrala delar av Borås växer nu en unik stadsdel fram. Här möts utbildnings- och forskningskluster med mötes- och handelsplatser. Byggt på ett samarbete mellan högskola, näringsliv, Borås Stad, föreningsliv och invånare. En progressiv allians med mode och textil som gemensam nämnare.


Men hur har Textile and Fashion Center uppstått? Vad får aktörerna att enas kring en gemensam målbild? Vilka är incitamenten för stadens politiker att komma överens både över partigränser och med ett mångfacetterat näringsliv? Vilka är processerna bakom?

Anders Glemfelt, Näringslivschef Borås Stad och Helena Alçenius, vd för destinationsbolaget BoråsBorås AB bjuder på frukost och berättar hur ankungen blev till svan.

Välkommen till frukostseminarie!
När: Frukost 08.30, presentation och diskussion 09.00-10.00 tisdag 3 juli och fredag 6 juli
Var: GRASPRAW, Norra Kyrkogatan 3 vid Helge Ands ruin mitt emot Medeltidshotellet,Visby

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar