torsdag 21 juni 2012

Sommarfest med Friluftsfabriken

I går var det sommarfest här på boras.com. Vi gillar när det händer saker och självklart vill vi prova spännande saker i Borås, vad kan väl då passa bättre än att låta Friluftsfabriken ta hand om arrangemanget och ta chansen att kombinera nytta med nöje och teambuilding?

Foto: Friluftsfabriken
Vi fick prova på en enklare form av geocaching (som för övrigt rekommenderas varmt för den som vill upptäcka Borås, utbudet av gömmor är enormt och det finns t o m en särskild stadsvandringsvariant för den som önskar kombinera caching med sightseeing).

Indelade i tre lag fick vi en genomgång av Friluftsfabrikens instruktörer och sedan elva punkter i staden som med hjälp av GPS:en skulle lokaliseras. På varje plats återfanns bokstäver att samla ihop till ett slutord, vid några punkter fanns också instruktörer för att utmana oss i diverse tävlingsmoment under vår vandring genom staden. Platserna som skulle lokaliseras var så klart strategiskt utvalda vackra platser, skulpturer, parker och liknande och vi hade otroligt roligt när vi gick genom staden. Nog växte det ut lite horn här och var ur vissa vinnarskallar också.

Friluftsfabrikens guldmedalj
till det vinnande laget
Som avslutning återsamlades lagen vid Catafalque utanför Högskolan för en avslutande klurig uppgift innan det var dags för middag och prisutdelning på Kårhusets takterass. Vinnande lag förärades vackra guldmedaljer och vi tackar Friluftsfabriken för ett väldigt roligt event.

Tyvärr hade vi inte så mycket tid, men Friluftsfabriken anpassar eventen efter dina önskemål och förutsättningar och har stor erfarenhet av alltifrån enklare event till mer avancerade lösningar med klättring, kanotpaddling och liknande för få eller många. Man erbjuder dessutom färdiga paketlösningar (alltifrån marin mångkamp, matchrace, en fantastisk matlagningskväll, sommarolympiad till en enklare påspåret-kväll) på många spännande platser runt om i Västsverige, ett perfekt alternativ för dig om fantasin tryter eller om du inte har tid att planera festen. Kolla in deras webbplats och se vad ni kan hitta på under ert nästa företagsevent.

- Mer information på friluftsfabriken.se
- Håll dig uppdaterad på Friluftsfabrikens facebooksida
Text: Anders Kihl


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar