tisdag 12 juni 2012

Upplev Borås i sommar!

Det finns alltid en god anledning till att besöka Borås och sommaren 2012 är definitivt inget undantag.

Stadens kanske största dragplåster Borås Djurpark firar 50 år och har öppet hela sommaren och kommer du långväga ifrån finns en rad förmånliga paketerbjudanden med hotell, frukost och djurparksentré för hela familjen. Det blir massor av happenings i djurparken hela säsongen och två helt nya anläggningar för älgar och hyenor tillhör årets nyheter.

Är du mer lagd åt det kulturella hållet pågår Borås Internationella Skulpturbiennal hela sommaren. Ta chansen att uppleva alla spännande skulpturer i staden och missa inte att följa med på en guidad skulpturvandring. Även här finns förmånliga hotellpaket som inkluderar entré till de flesta av stadens kulturella museer.

Vill du ha fler olika paketmöjligheter kikar du in på vår paketsida med alltifrån zoopaket, kulturpaket, badpaket till kombinerade paket med Navet och Liseberg, alla inkluderar självklart boende och entré till din upplevelse till förmångligt pris.

I Borås händer det något spännande hela sommaren, oavsett om du vill planera ditt besök redan nu eller på plats dag för dag är vår evenemangskalender ett hett tips. Där samlar vi alla händelser och tar tacksamt emot tips på nya evenemang. Du kan också följa Borås på facebook eller twitter, där du självklart också kan ställa frågor om Borås eller vad som händer i staden.

Något du absolut inte får missa under ditt Boråsbesök i sommar är Sommartorsdagarna®, ett av Sveriges största familjenöjen, helt gratis varje torsdag från den 28 juni till den 9 augusti. Då bjuds det på ett urval ur Sveriges artistelit, lokala förband, shopping och dansband i Stadsparken. Först ut i sommar är Eurovisionvinnande Loreen som gästar torget den 28 juni.

Information om bra shopping, matställen och mycket mycket mer finner du i vår besöks- och evenemangsguide "Välkommen till Borås" och behöver du mer broschyrmaterial är du hjärtligt välkommen in till Turistbyrån på ett besök eller om du hellre vill kontakta oss via tourist@boras.com eller 033-35 70 90.

Har du barn med dig vid ditt besök, rekommenderar vi förutom Borås Djurpark också ett besök på Navet, Stadsparksbadet och Upzone.

Text: Anders Kihl

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar