måndag 11 juni 2012

Vi testar Quality Outlet Åhaga 2012

För tredje året i rad har Quality Outlet flyttat in på Åhaga i Borås. I år erbjuder man varumärken som Nelly.com, Fristads arbetskläder, Oscar Jacobson, Abecita, Salming, Vinga of Sweden, Theorema, Max Collection, Carlsteins, Kids m fl.


Öppettiderna är synnerligen generösa och man håller dörrarna öppna hela sommaren Mån-fre 10.00-20.00, lör 10.00-18.00, sön 11.00-18.00 (midsommarafton 10.00-15.00).

Det som är slående med årets upplaga av Quality Outlet är att det känns mer och större samt bättre organiserat. Kläder, skor, böcker och allt annat är snyggt och ordningsamt exponerat, något som känns ganska ovanligt i outlet-sammanhang.


Det känns som det finns något för alla på outleten, alltifrån de coolaste kläderna från Nelly, till kostymer från Oscar Jacobson och arbetskläder från Fristad/Hejco till inredningsprylar, bäddtextilier, böcker och fräscha underkläder. Dessutom har man inrättat en schyst lite lounge vid Oscar Jacobsons del, där mindre shoppingintresserade delar av familjen kan hänga och läsa en tidning under besöket.


Jag gjorde mitt besök tillsammans med flickvännen och dottern och vi lyckades alla hitta våra godbitar i form av byxor, skjortor, strumpor och en del köksprodukter samt skor till dottern och naturligtvis ännu en fantastisk coffee table kokbok :)


Trots att det var mycket folk under vårt besök, känns det inte trångt eller hetsigt och det finns gott om parkeringar precis utanför Åhaga. Dessutom finns det lägligt nog både en stor ICA Maxi och Burger King i direkt anslutning om du behöver mätta hungriga magar eller tillfredställa glassugna kidz.


Som alltid med en outlet så varierar så klart utbudet, ett hett tips är att göra några besök under sommaren eftersom det hela tiden fylls på med nya produkter. Självklart kan du också hålla utkik på Quality Outlet Åhagas facebooksida för att hålla dig uppdaterad om vad som händer.

Kolla gärna in Quality Outlet Åhagas film nedan och gör ett besök - det kan rekommenderas varmt.


Text & Foto: Anders Kihl


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar