onsdag 11 juli 2012

Blue Velvet - sköna sommarkvällar med akustiska tongångar

Det är dags för en gästblogg igen, den här gången är det Christian Haglund som tar på sig (eller kanske av sig, rent av) en blå sombrero och berättar om skönt sommarhäng vid Kulturhuset med musikunderhållning. Christian är musikorakel, basist, teaterskådis, filmskapare och livsnjutare i en föränderlig ordning.

"En musikalisk kollekt, liksom"
Utbult Borneby & Co tillsammans med Kulturattack står bakom arrangemanget "Blue Velvet". Det blir sköna sommarkvällar med akustiska tongångar i Kulturhusets café där närhet, känsla och magi är ledorden. Lokalt anknutna artister i en miljö där man kan avnjuta god mat och dryck och dessutom med fri entré.

Det blir en mötesplats där musiksocialiserande står i fokus. Varje kväll har en skräddarsydd spellista som formas av arrangör och medverkande - allt för att få rätt stämning.

Inte nog med detta; en rekorderligt stor (blå?) sombrero kommer att cirkulera i publiken, där artisterna kan få sig en slant. En musikalisk kollekt liksom.

På menyn finns även högkvalitativa läckerheter i alla temperaturiska fomer - det ni!

Vilka som kommer? Ja så klart, vi startar lineupen den 24 juli med Bubba Jones och Johanna Lillvik, därefter rullar Blue Orchid och Zephyra in den 31 juli och avslutningen blir den 7 augusti med Filiph Englund och Freddy Klasson.

Text och foto: Christian Haglund


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar