fredag 27 juli 2012

Emmy och Karin kör backstage på Brolle - Sommartorsdagarna®

Under torsdagskvällen rockade Borås hårt till Metal Allstars och sällan har väl så många klassiker radats upp under en kväll. Dubbla extranummer hör inte vanligheterna till, men publikens "en gång till" ville liksom aldrig ta slut. Våra fantastiska backstagetwittrare @johanperoti och @dennisclaesson bjöd på mycket underhållning på hashtaggen #sommartorsdagarna. 

Kvällens coolaste kupp var helt klart när Dennis Claesson lånade ut sin "I love Borås" t-shirt till Kicken (trummis i Metal Allstars, även känd från The Poodles) vilken han också äntrade scenen i. Metal Allstars förärades efter spelningen med blommor som det anstår hårdrocksstjärnor, buketter med nitar och krossade LP-plattor i :) 

Nu är det dock dags att blicka fram mot ännu en torsdagskväll och den 2 augusti står Brolle (@brollewallmark) på scenen och då har vi självklart två nya heta backstagetwittrare som du så klart ska följa.


Emmy Hilmersson (@emmyhilmersson)
har spenderat sina tre senaste år i Norrköping där hon marknadsfört Borås så gott hon kunnat mot alla hon träffat. Varje dag har varit en kamp för att ragga nya invånare till Borås. Nu är hon dock äntligen tillbaka där hon hör hemma för att göra sin största hobby till en seriös sysselsättning när hon nu tagit plats på BoråsBorås (eller @boraspunktcom som det kallas i twittervärlden) som VD-/Marknadsassistent.

Emmy säger själv att hennes bästa och sämsta egenskap är att hon är explosiv. Hennes största fruktan inför nästkommande torsdag är således att hennes mobil ska visa sig sinka henne i twittrandet. Eller att det skulle regna på @Brollewallmark s välstylade frisyr. Så håll tummarna för sol och stadigt 3G-nät.

Karin Peterson (@CissyP) 
är en 36 årig svorsk (svensk/norsk) Tranemobo med man och två barn. Twittrar om allt mellan himmel och jord. Hon är oxå skribent på networkingblogg.wordpress.com som hon driver ihop med fem andra tjejer. Bloggen handlar om att vara kvinna, människa och mamma. Gillar skor och att träna. Jobbar som områdeschef.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 kommentarer:

  1. gilla sidan https://www.facebook.com/pages/Brolle-The-One-And-Only-One-Star/262450193830708 och dela den vidare ♥

    SvaraRadera
  2. gilla sidan https://www.facebook.com/pages/Brolle-The-One-And-Only-One-Star/262450193830708 och dela den vidare ♥

    SvaraRadera