fredag 6 juli 2012

Malin och Jessica twittrar från Lisa Miskovsky - Sommartorsdagarna®

Ännu en Sommartorsdag är till ända och Markus Krunegård rev av en fantastisk spelning för Boråspubliken. Lika mycket folk som på Loreen blev det naturligtvis inte, men en historisk spelning som av BT:s Vedrana Sivac omnämns som en av de bästa spelningarna på en Sommartorsdag - någonsin (läs hela recensionen här). Härliga publikfrierier med referenser till gamla musikscenen på Trägår´n tillsammans med att Markus föreställning om att Norrköping var textilstaden nummer ett förändrats gav omedelbar respons från publiken.

Vår socialamediekorre @markus gjorde ett fantastiskt jobb på plats och hamnade både i P4Sjuhärads direktsändning samt sammanfattade sina tankar kring kvällen så här.


Nu är det dags för nya twittrare
Inför Lisa Miskovsky (@lisamiskovsky) har vi två nya socialamedie-korrar som kommer bevaka backstage och framförallt posta på twitter. Som vanligt följer du enklast på hashtaggen #sommartorsdagarna och självklart också på vårt eget konto @sommartorsdagar

@xmalin
Vår första twittrare heter Malin Holm (@xmalin), är 23 år gammal och kommer ursprungligen från Halland. Malin flyttade till Borås för att börja plugga sommaren 2008 och har inga planer på att flytta härifrån. Hon bor tillsammans med sinn sambo och deras katter på Norrmalm och läser just nu ett par kurser i litteraturvetenskap

Vår andra twittrare är Jessica Nyman (@nymanjessica) och är en 17årig tjej som ser världen ur kameralinsen. Hon skulle vilja prova på att underhålla andra med tweets under torsdagskvällarna och nu blir det så. Det var också Jessica som tog den här sköna bilden av våra första Sommartorsdagstwittrare.
@nymanjessica

Du kan läsa våra tidigare presentationer av våra socialamedie-korrar på Sommartorsdagarna® här om @kihlanders och @mirrys som twittrade från Loreen, samt här om @markus som twittrade på Markus Krunegård.

Vill du också twittra från Sommartorsdagarna@
Chansen finns fortfarande - skicka en tweet till @sommartorsdagar och beskriv på 140 tecken varför vi ska välja just dig.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar