söndag 1 juli 2012

Markus twittrar från Krunegård - Sommartorsdagarna®

De första Sommartorsdagstwittrarna @kihlanders och @mirrys
Foto: Jessica Nyman
Den första kvällen för Sommartorsdagarna® med Loreen blev en stor succé. Underbart väder i Borås och uppskattningsvis 25.000 personer i centrumkärnan. Det kunde knappast ha blivit bättre.

För en tid sedan bloggade vi om att jag och Maria Karlsson från Boråsbloggarna skulle bevaka den första Sommartorsdagen i sociala medier och nu är det dags att lämna stafettpinnen vidare (du kan läsa mer om Marias upplevelse här). För dig som är inbiten twittrare finns fortfarande chansen att anmäla ditt intresse för att vara "sociala medier-korre" någon av de resterande torsdagarna (vi erbjuder max två per gång att komma backstage och twittra, facebooka och blogga om sin upplevelse) - det som krävs är att du lägger en tweet till @sommartorsdagar och på 140 tecken motiverar varför vi ska välja just dig.

Twittret kunde följas från de respektive kontona och självklart på hashtaggen #sommartorsdagarna och det var ett flitigt chatter, även om 3G-nätet periodvis ställde till det en aning.

Nästa socialamedie-korre
Sommartorsdag nummer två, 5 juli med Markus Krunegård bevakas passande nog av @markus

Markus Lassinniemi är en tvättäkta boråsare med sånt där härligt finskt ursprung. Han har ett enormt musikintresse likväl som en nästan abnorm nyfikenhet för allt som har med social webb att göra. Lyssnar vanligtvis på både punk, metal, dubstep, tyska eurotechnocovers på åttiotalshits och blöthjärtad pop. Han tycker också att en riktig boråsare struntar i paraplyt på torsdagkvällarna.

Markus Lassinniemi - @markus på twitter
Så håll utkik efter @markus på twitter och följ naturligtvis även @sommartorsdagar

Givetvis kan du också följa boras.com på facebook och Borås City.

Markus var för övrigt den förste att anmäla sitt intresse när vi gick ut med den första förfrågan om någon vill bli socialamedier-korre på Sommartorsdagarna. Markus motivering löd "Jag tycker @sommartorsdagar borde sätta mig backstage framför twitter för att jag har typ borås äldsta twitter. Snabba iphonefingrar också!" Hard to resist säger vi. Redan 5 januari 2007 fanns Markus på twitter (enligt twittoppen.se) och visst stämmer det att det är det äldsta registrerade twitterkontot i Borås.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar