fredag 13 juli 2012

Pontus och Jens backstagetwittrar från Darin - Sommartorsdagarna®

Tre kvällar har gått och över tusen tweets har skrivits (uppdaterad statistik här). Nu plockar vi fram det tunga twitterartilleriet inför tosdagens spelning med Darin (hela programmet för den 19 juli) och håller tummarna för att det kommer bli riktig edge på tweetsen.

Sommartosdagskorrarna @nymanjessica och @xmalin gjorde ett strålande jobb under gårdagen med att bevaka @lisamiskovsky och allt som hände under kvällen.

Nu är det dags för nya twittrare och som vanligt följer du enklast på hashtaggen #sommartorsdagar och givet också på respektive backstagetwittrares handle samt @sommartorsdagar och kanske kanske kan vi hoppas på några tweets från @darinofficial

Pontus Rotter (@rotterweiler) är en fd ambulanssjuksköterska som numera arbetar mest med katastrofsjukvård. Varje dag åker han #buss100 till jobbet i Göteborg. En stor del av fritiden går åt till att instruera i Krav Maga för Sjalvforsvar.net på Onyx Knalleporten.

Som kuriosa kan nämnas att han är Borås tredje "största" twittrare räknat i antal följare. Vilket är en prestation om man varken är kändis, politiker, journalist, reklamare eller psykopat (enligt Pontus själv). 

Han vill twittra från Darins sommartorsdag mest för att göra sin sambo och svägerska avundsjuka.


Jens Peterson är en revyfödd 37-åring som lurar på takåsarna samt säger sanningar i P4 Sjuhärads "cocktail". När han inte twittrar så vilar han gärna. 

Förvillande nog blev @smurfparken plötsligt @revysonen där du följer honom enklast. Jens har också ett stort basketintresse och under vinterhalvåret handlar tweetsen inte sällan om basketrelaterade ämnen.

Vill du också twittra backstage?
Ännu finns chansen, skicka en tweet till @sommartorsdagar med en motivering till varför vi ska välja dig.

Glöm inte bort vår tävling där du kan vinna Sommartorsdagsskateboarden.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar