söndag 15 juli 2012

Show Up Fashion Award - söker morgondagens stjärnor.

Den 25 oktober 2012 är det dags för Show Up Fashion Award – en nationell tävling med syfte att ge lovande designers en skjuts i karriären. Är du 2012 års vinnare? Skicka in din ansökan senast den 15 augusti.

Du tävlar genom att skapa tre aktuella oufits för hösten 2013. Vinnaren får bland annat producera sitt tävlingsbidrag under egen label hos huvudsponsorn Nelly.com, kontorsplats i Fashion Gallery och en egen grafisk profil. Tävlingsbidraget skall skickas in senast den 15 augusti, via www.showupfashion.se, men tänk på att ju tidigare du lämnar in ditt bidrag ju större chans har du att få publikens röst. De bidrag som har fått mest röster på www.showupfashion.se får publikens röst som räknas som en röst i juryns bedömning.

De bästa kreationerna nomineras sedan till finaldagen den 25 oktober med gala, modevisningar och föreläsningar. Pristagarna utses av en framstående jury bestående av: Minna Engström Heino, Clemens Thörnqvist, Katarina Zablocki, Katrin Linhard, Markus Larsson, Stefan Engström, Jessy Heuvelink och Astrid Olsson.

Vad är mode utan modeller?
Show Up Fashion Award kommer ge chansen till 5 blivande modeller att vara med i finalvisningen under Show Up Fashion Award´s finaldag den 25 oktober. Har du vad som krävs för att bli modell? Ansök nu genom att skicka en bild på dig själv, samt längd och klädstorlek till info@avenuemodeller.se.

Märk ditt mail med ”Modell Show Up Fashion Award”. Sista anmälningsdag är den 10 oktober.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar