torsdag 5 juli 2012

Visa din bild av Sommartorsdagarna® och vinn brädan

Anna Liljenby med Sommartorsdagsbrädan
På den första kvällen av Sommartorsdagarna® dök det plötsligt upp en skateboard (one of a kind) backstage. En handgjord bräda med Sommartorsdagarnas logotype, från 7tree-skateboards. Den vill vi så klart dela med oss av till er som älskar Sommartorsdagarna®.

Vinn brädan
Posta din bästa bild av Sommartorsdagarna® 2012 på twitter med en mention till @sommartorsdagar eller lägg upp den på Borås Citys facebooksida eller varför inte på Instagram under taggen #sommartorsdagarna - vad du avbilar spelar ingen roll (artist, publikbild, något annat spännande som händer under kvällarna på torget eller i Stadsparken) så länge det har en koppling till Sommartorsdagarna®.

Vinnarbilden utses av Borås Citys Anna Liljenby och BoråsBorås Anders Kihl. Du har fram till sista kvällen den 9 augusti på dig att posta din bild. Vi förbehåller oss rätten att fritt använda den vinnande bilden i marknadsföring av Sommartorsdagarna®.

Sommartorsdagsbrädan. Foto: Maria Karlsson, Boråsbloggarna


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar