söndag 26 augusti 2012

Bara sport, bara sport, bara massor utav sport...

Och så var sommarsemestern slut… Vad gör vi när ”nätterna blir långa och kölden sätter in…”? Förutom att krypa upp i soffan med en värmande filt och massor av tända, levande ljus, så ser jag fram emot ännu en extatiskt, spännande sporthöst, där Borås kan stoltsera med massor av lag i de högre divisionerna.

Vi startar väl hösten med att njuta av fotboll på högsta nivå. Elfsborg har en del hemmamatcher kvar, men ser mest fram emot den sista. Kan det bli något tro? Den 4 november är det som gäller. Klockan 15.00 smäller det. Åtvidaberg får förhoppningsvis avnjuta en trevlig fest på Borås Arena...=)

Den 19 september (19.00) hoppas vi att Borås Hockey (div I) har slipat färdigt både formen och skridskorna. De tar emot Kungälv IK på hemmarinken. Vanligtvis ser man fram emot nyförvärv, men i år (just nu i alla fall) är glädjen som störst över att Erik Andersson stannar kvar.

Är du den frusna ”typen” och föredrar inomhussport, utan is? Den 23 september (17.00) är det dags för Borås Handbollsklubb. De möter då Mantorp i Boråshallen. Hoppas att försäsongsträningen ”maxtaggar” dem.

Smaschar, backspikes eller en och annan block kan du njuta av den 7 oktober. Volleyboll (dam, div. 1), IK Ymer – Kungälv (18.00), eller IK Ymer - RIG Falköping (herrar, superettan), 25 oktober (20.00). Detta kan beskådas i Almåshallen.

Uppskattar du ”erotikdödar shorts”? ;) Boråshallen den 4 oktober (19.04). Då blir det drabbning mellan Borås Basket (Basketligan) och 08 Stockholm HR.

Känner du ändå att det är för tidigt att ”smita in i värmen” så finns det fler chanser att vistas ute i friska luften. Glöm inte av Norrby IF (div.1, södra). De avslutar säsongens hemmamatcher den 20 oktober då IK Gauthiod kommer på besök.

Önskar er alla en fantastisk sporthöst! Uppskattar grymt mycket att det finns hur många möjligheter som helst att avnjuta ”toppklassport” i vår underbara stad!

Text: Annika E Andersson-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar