måndag 13 augusti 2012

Basketfebern stiger i Borås, igen!

Med det otroligt spännande SM-slutspelet i basketligan i färskt minne är det så dags att ladda upp inför nya stordåd i basketborgen Boråshallen. Vi inleder årets basketfest den 21 augusti med EM-kval mellan Sverige och Azerbaijan och får då se det svenska basketlandslaget med bl a Jonas Jerebko i spetsen.

Vi hoppas på stor basketunderhållning och självklart en svensk seger. Du hittar all information om matchen samt biljetter genom boras.com och givetvis är det roligt om så många som möjligt hjälper till att sprida facebookeventet.

I torsdags på den avslutande finalkvällen av Sommartorsdagarna® spelades Basketförbundets 3x3-Sommartour på solplattan Sandwalls plats och vi fick se flera lovande ungdomar göra upp om segern i den rafflande streetbasketvarianten. Du kan se lokalkanalens inslag från turneringen här. Är du sugen på att se mer ungdomsbasket i högt tempo ska du definitivt kolla in den årligen återkommande turneringen Borås Open som går av stapeln den 7-9 september.

Dessutom är det inte långt kvar till basketligan återigen intar Boråshallen på allvar och med flera spännande nyförvärv hoppas vi på ännu en spännande säsong med stora framgångar för Borås Basket. Hemmapremiären rullar igång den 4 oktober då man tar emot 08 Stockholm, självklart kl 19.04. Hela spelprogrammet hittar du inom kort på boras.com.

Vi ses i Boråshallen, först den 21 och sedan till många matcher i ligan. Enklaste och bästa sättet att hålla sig uppdaterad om basketen i Borås är självklart att följa Borås Basket på facebook.

Text: Anders Kihl


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar