lördag 18 augusti 2012

Håll Borås uppdaterat!

Alltid uppdaterad på vad som händer på boras.com
Vi jobbar stenhårt för att få vår evenemangskalender så heltäckande som möjligt för att du och alla andra ska kunna hålla sig uppdaterade om vad som händer i Borås. För att lyckas fullt ut behöver vi din hjälp - så tipsa oss om evenemang och händelser, ditt eller andras. Det är enkelt och helt kostnadsfritt.

För den som har egna verksamheter, evenemang och liknande att tipsa om kan man enkelt administrera sina uppgifter själv. Det går snabbt att registrera sig och enkelt att hålla materialet uppdaterat. Kika in på  vårt verktyg basetool.se och registrera dig så kan du inom någon dag lägga ut material på boras.com och i evenemangskalendern.

Är verksamheten/evenemanget inte ditt eget är vi ändå tacksamma för tips på saker som du tycker vi bör ha med, här finns en guide till hur man tipsar om saker.

Text: Anders Kihl
Förutom att evenemang exponeras på boras.com dyker de också upp på den kommunala webben boras.se och varje vecka samlar vi spännande tips i Veckans händelser (du hittar alltid det senaste dokumentet på startsidan för boras.com) som skickas ut i en rad kanaler som e-post, facebook, twitter m m. Större evenemang av stort allmänintresse syns också ofta på stadens infartsskyltar samt på våra digitala skärmar på turistbyrån, Landvetter flygplats o s v.

Borås finns också representerat på en rad sociala kanaler som facebook, twitter, instagram (@boraspunktcom), youtube, issuu m m där vi självklart också tacksamt tar emot tips på händelser i Borås. Det går också utmärkt att maila på evenemang@boras.com.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar