fredag 24 augusti 2012

Hästmässan i Borås växer och flyttar in i ridhuset

Vi välkomnar Anna Larsson, Hästmässan som gästbloggare. Anna berättar om årets Hästmässa i Borås som expanderar rejält och bjuder på en lång rad namnkunniga gäster.

Tiden går så himla fort och snart är de dags för Hästmässan igen, inte ens två månader kvar nu. Jag minns hur det var vid den här tiden första året vi körde, 2010. Lite småpanik och supernervös för vad det egentligen var man hade gett sig in på. Skulle bygget hålla ihop? Kommer utställarna känna sig välkomna? Kommer det att komma massa folk? Ja - helt enkelt, skulle allt klaffa?

Det gjorde det och man var så glad och stolt över alla funktionärer och över att allt blev som vi hade tänkt. Jag minns att vi sa till varandra “Skönt, nästa år kommer det vara mycket lugnare nu när vi har koll” – eller hur... Samma visa igen 2011 men även det gick ju kanon.

Nu har vi fått lite mer rutin och just nu det känns som att vi har hyfsad koll i alla fall. Årets utmaning blir ju att vi byter arena då vi växt ur Åhaga. Vi behövde helt enkelt en större manege för att kunna göra fler bra clinics och shower för publiken. Valet var ju ganska enkelt och bara någon vecka efter mässan stängde var Borås Ridhus uppbokat och det känns verkligen kanon!

Programmet har med lokalbytet kunnat nå helt nya nivåer. Vi har lyckats att värva giganter som Jan Brink, Maria Gretzer och Tobbe Larsson. Gittan Freter, Anders Eriksson och Lisbeth Johnson kommer, nya stora namn som Eamon Hickey, Hinni Sigurdsson, Johan Fyrberg och många fler har möjlighet att leva ut sin fulla potential med en manege som är trefaldigt stor mot sist. Nya utställare och samarbetspartners och med siktet lite högre än sist. Ska verkligen bli spännande!

Men... Shit, undrar om vi har missat något? Har vi tänkt på godisståndet? Och vem sköter kaffet till personalen?

Text: Anna Larsson
Allt om Hästmässan 2012

Håll dig uppdaterad på Hästmässans facebooksida-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar