tisdag 7 augusti 2012

Jasna och Jens twittrar från finalen - Sommartorsdagarna®

Det börjar bli dags att sy ihop säcken för årets Sommartorsdagar® - men än är det inte över och med facit i hand kring våra backstagetwittrare kan vi inte annat än bara längta, först till finalkvällen och sedan till sommaren 2013 då vi förhoppningsvis gör det igen.

Så nu laddar vi stenhårt för den sista kvällen för sommaren, här hittar du hela programmet och här har du facebookeventet (som du så klart bjuder in alla vänner till). Något som är lite speciellt den här sommartorsdagen är att 3x3Swe sätter upp en hel basketarena på Sandwalls Plats och kör en spektakulär streetbasketturnering mellan kl 13-19, det blir en skön inramning med DJ och andra aktiviteter runt i kring. Såååååå missa inte häng på solplattan Sandwalls på förkvällen.

Kvällens backstagetwittrare blir en tung uppsättning. Vi kallar in @revysonen som en favorit i repris toppar upp med @singlejazzy (Halv-åtta-hos-mig-Jasna).

Jasna Salic (@singlejazzy). 26 år. Jobbar som väktare och även som sidekick i P4 Sjuhärads fredagsprogram Cocktail. Partytjej som är orädd och vågar säga vad hon tycker och tänker. Älskar att skratta och är glad, öppen och mycket social.

Jens Peterson (@revysonen)är en revyfödd 37-åring som lurar på takåsarna samt säger sanningar i P4 Sjuhärads "cocktail". När han inte twittrar så vilar han gärna. Ni har sett honom en hel del tidigare i twitterflödet och på kvällen med Darin såg Jens till att det var full fart på taggen #sommartorsdagarna.

Förvillande nog blev @smurfparken plötsligt @revysonen där du följer honom enklast. Jens har också ett stort basketintresse och under vinterhalvåret handlar tweetsen inte sällan om basketrelaterade ämnen.

Vi ses på Stora Torget!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar