torsdag 16 augusti 2012

Jessica kammade hem brädan - Sommartorsdagarna®

Borås Citys Anna Liljenby
På den första av Sommartorsdagarna® dök det upp en skateboard backstage. En helshyst handgjord bräda med logotypen för Sommartorsdagarna® på. Vi bestämde oss för att tävla ut den till bästa Sommartorsdagsbilden/fotografen (du kan läsa mer om tävlingen i vår tidigare bloggpost).

En fantastisk sommar med många härliga upplevelser under torsdagskvällarna är nu till ända. Det har twittrats, facebookats, bloggats och postats bilder till höger och vänster.

Våra backstagetwittrare under kvällarna har gjort ett otroligt jobb för att med stort engagemang förmedla sin bild av händelserna, artisterna och allt runt i kring - något du kan läsa mer om i vårt pressmeddelande - Sommartorsdagarna® en succé i sociala medier.

Jessica kammade hem brädan
Vinnarbilden - foto: Jessica Nyman
Nästan 200 bilder har postats på instagram med korrekt taggning och ett stort antal bilder har postats på andra bildtjänster, facebook m m så valet har inte varit enkelt. Till slut föll dock valet på en av backstagetwittrarna (@nymanjessica) och den härliga bilden av hjärtformade händer med scenen som fond. Vi tycker att den på ett skönt sätt förmedlar atmosfären kring sommartorsdagarna och har en härlig känsla med det korta skärpedjupet.

Jessica Nyman får således en "one-of-a-kind"-skateboard att sätta hjul och truckar på eller kanske rent av hänga på väggen som ett härligt minne - grattis Jessica.




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar