söndag 12 augusti 2012

Måndagar på Kulturhuset kickstartar 3 september

Under många år var Tisdagar på Kulturhuset ett begrepp och en stor publiksuccé. Nu byter arrangemanget dag och blir MÅNDAGAR PÅ KULTURHUSET.


Det brännheta, det traditionella, det nyskapande och det tillbakalutat vilsamma. Kanske något du definitivt inte hade väntat dig. Varje måndag bjuder på en ny kulturupplevelse inom Kulturhusets väggar, och ingen måndag är den andra lik. Alltid på en måndag. Alltid klockan 19. Så beskrivs evenemangen och givetvis tror vi på en formidabel publiksuccé även den här säsongen. 

Nytt för den här säsongen är att man kan köpa sina biljetter via ticnet.se och för futtiga 30 kr inkl serviceavgift får du en helkväll. Biljetter till respektive programpunkt säljs tidigast tisdagen före aktuellt måndagsevenemang från kl 11. Max 4 st/person. Biljettförsäljningen till första arrangemanget startar tisdag 28/8 kl 11.

Det blir massor av heta namn under hösten, bl a Helene Billgren, Birgitta Stenberg, Göran Rosenberg m fl. Givetvis hittar du hela höstens program på boras.com och på boras.se.

I samband med dag- och namnbytet gjorde Kulturförvaltningen den här sköna rullen med Rolf Lassgård.


Så se till att boka upp måndagarna under hösten, så ses vi! Och skynda dig in att likea den nya facebooksidan för Måndagar på Kulturhuset för att hålla dig uppdaterad.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar