tisdag 7 augusti 2012

Unicycling4love stannar i Borås på fredag

Foto fån Unicycling4love.com
Fredagen den 10:e augusti kommer Unicycling4love att vara i Borås! Kl 12.00 startar de en freehugs-kampanj vid Hötorget och kl 18.00 samma dag håller Jesper även en inspirationsföreläsning (plats kommer inom kort att publiceras på deras hemsida).

Lördagen den 11:e cyklar de sedan vidare mot Göteborg och alla som vill är hjärtligt välkomna att cykla med dem en bit på vägen, avfärden kommer äga rum kl 13.00 från Hötorget. De kommer cykla i normalt cykeltempo och du bestämmer själv hur länge du vill slå följe.

Vilka är Unicycling4love?
Elin och Jesper är två eldsjälar som fann varandra genom organisationen couchsurfing.org för ungefär 7 månader sedan och den 7:e juni i år begav de sig iväg på sitt fem månader långa cykeläventyr de kallar för "Unicycling4love". Hela resan innebär att de kommer cykla från den nordligaste delen av Europa till dess sydligaste spets, från Nordkap i Norge till Tarifa i Spanien. Jesper kommer genomföra hela resan på enhjuling och han kommer därmed att bli den första att cykla genom Europa på detta vis, en sträcka på 650 mil. Elin kommer cykla vid hans sida på en vanlig cykel och transportera bådas packning. De har i nuläget runt 300 personer som har anmält intresse för att cykla med dem en bit och antalet ökar hela tiden.
De anordnar bland annat freehugs-event, har inspirationsföreläsningar, sprider kärlek och uppmanar omvärlden till att lyssna på sitt hjärta och våga följa sina drömmar. Under resans gång samlar de även in pengar till stiftelsen Friends för att stödja deras arbete mot utanförskap och mobbing, något som Jesper även talar mycket om i sina inspirationsföreläsningar.

deras hemsida finns bland annat en mer detaljerad resrutt och senaste nytt att ta del av via deras blogg. Här är även en länk till freehhugs-kampanjen de genomförde i Piteå. Kolla även in Unicycling4love på facebook.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar