onsdag 12 september 2012

Blue Velvet rullar ny het musikhöst på Kulturhusets restaurang

Kommer ni ihåg att vi bloggade om fett sommarhäng, ljuv aukustisk musikunderhållning och en riktigt stor blå sombrero i juli? Blue Velvets musikkvällar på Utbult Borneby & Co blev en succé och nu fortsätter vi med skönt musikhäng vid sex tillfällen under hösten och bjuder inte mindre än elva stycken härliga Boråsband samt ett band från Göteborg (jodå, de är härliga de också).

För att dra det hela kort är Blue Velvet en musikscen på Utbult Borneby & Co (d v s restaurangen i Kulturhuset) där det bjuds akustiska spelningar med lokala artister och band. En bra stämning, skön atmosfär och en mötesplats för att kombinera socialiserande mingel, musik och god mat och dryck står i fokus. Ytterligare en trevlig sak med arrangemangen är att det är fri entré. Istället kommer just den där tidigare nämnda sombreron att cirkulera i publiken under kvällen och var och en lämnar istället en valfri slant, lite som en musikalisk kollekt som också blir artisternas gage.

Under hösten rullar vi på lördagskvällar då det samtidigt är teater i Kulturhuset. Det innebär en stabil skara besökare i huset och det spisas skräddarsydd musik från de välljudande högtalarna i samband med spolningarna, allt för att den rätta känslan ska infinna sig.

Datumen att planera in är 29 september (Snålskjuts och The Bjorn), 13 oktober (Phil Perry Ohlsén och Skylines in Motion), 27 oktober (Bubba Jones och Johanna Lillvik), 10 november (I´m a Lion och Vägporten), 24 november (Sole Tigerhorse och Filiph Englund) samt avslutningen den 8 december med Citizen K och Klas Bohlin.

Text: Christian Haglund
De två akterna går på 19.00 respektive 20.00, men självklart är du välkommen att dyka upp när det passar dig och gärna i god tid för gott mingel innan musiken rullar igång på allvar.

Självklart hittar du evenemangen i vår evenemangskalender på boras.com. Och du som undrar varför jag inte gästbloggar den här gången? Jag är införlivad i det utmärkta uppdraget att bygga värdskap och glädje kring varumärket Borås och ses då och då i biljettkassan på ticnet samt som turistvärd på turistbyrån. Så välkommen in och säg hej, ställa kluriga frågor om Borås och köp dina evenemangsbiljetter av mig.

Vi ses i höst!-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar