måndag 17 september 2012

En dag ska jag berätta om mamma


Pjäsen En dag ska jag berätta om mamma är baserad på SvD-skribenten och författaren Karin Thunbergs bok med samma namn.

Detta är en monolog där vi får höra den vuxna dottern berätta hur det var att växa upp med en mamma som inte var som alla andra mammor.

Vi får följa dotterns berättelse om mammans drömmar som ung och hur det inte riktigt blev som hon hade tänkt sig i livet. Istället för att leva ett socialt liv i staden blir hon isolerad med sin familj på en ö i skärgården. På ålderns höst fick hon sedan samlarmani och byggde sin egen värld av sopor.

En sevärd föreställning med bra skådespeleri av Gunilla Rydholm-Eriksson som varar i drygt 1 timme.

Text: Stina Hallhagen
Skådespelare: Gunilla Rydholm-Eriksson
Regi: Elisabeth Ljungar
Scenografi: Ronnie Söderwall
Kostym: Johanna

Borås Tidning skriver om föreställningen här.

Föreställningen spelas fram till den 25 oktober. Mer information och biljetter genom boras.com


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar