söndag 21 oktober 2012

Boråsrevyn - 20 år passerar revy

Från Boråsrevyn checkar in 2011/2012
Var du på den bejublade "Boråsrevyn checkar in" kring nyårsskiftet? Inte? I vilket fall som helst bör du inte missa den nya uppsättningen vilken, som sig bör, har premiär på nyårsafton. Även i år kör man på Borås Stadsteaters stora scen, vilket borgar för att vi även i år får chans att se en sprakande och rolig show med hög ljud- och teknikkvalitet. Här kan du se ett gäng bilder från föregående revy.

Speldagarna är satta, det blir två föreställningar på nyårsafton och därefter spelar man lördagar kl 18.00 fram till den 2 februari som är sista föreställningen. Biljetter finns inom kort på Borås Turistbyrå 033-355 355 och ticnet.se.

Innehållet då? Ja av titeln "20 år passerar revy" kan man ana en del nostalgi och revyn beskrivs så här:
Text och foto: Anders Kihl

"20 år har gått sedan starten och efter förra årets publiksuccé är det nu dags för gänget från Boråsrevyn att återigen kliva upp på Stora Scen på Stadsteatern i Borås. Det blir en kavalkad av nya nummer blandat med tidlösa gapskratt i uppfräschad form från de 20 år som passerat. Ni bjuds på Boråsrevyns härliga musikalitet, i sång och dansnummer, blandat med både gamla och nya figurer i fartfyllda sketcher. En hejdlös show, med gänget som lyckats fylla både Stadsteaterns Stora Scen och Sagateatern, men även “Militärpalatset” och på 90-talet Dalsjöforsparken, där allt en gång startade."

Så håll utkik efter biljettsläppet och se till att försäkra dig om en plats på nyårsafton eller de efterföljande lördagarna.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar