torsdag 18 oktober 2012

Göteborgs Filmfestival och Röda Kvarn bjuder på filmanalys!

Ur filmen Tyrannosaur
Nu på söndag den 21 oktober, c:a kl 20:30 direkt efter kvällens 19-visning av filmen Tyrannosaur, så har vi styrt upp en fin grej på Röda Kvarn där vi bjuder på analys och samtal utifrån den aktuella filmen. Det är ett litet gött samarrangemang mellan Röda Kvarn och den förnämliga Göteborg International Film Festival, och föreläsningen hålls av proffsen på Filmpedagogerna Folkets Bio.

Det hela håller på i c:a 45 minuter och är helt gratis för alla som löst biljett till filmen (och har du sett filmen kl 16 så är du också välkommen). Mineralvatten och någon massproducerad form av kaka kommer antagligen också finnas tillgängligt för den sugne.

Alltså
Vad? Filmanalys i samband med filmvisningen av Tyrannosaur
Var? På biograf Röda Kvarn
När? Söndag 21 oktober kl 20:30 (c:a)
Vad kôstar't? Inget. Helt gratis för alla som löst biljett till filmen kl 19 (och även de som sett filmen kl 16 är välkomna).

Text: Mats T Olsson
Om filmen
Tyrannosaur är ett råbarkat brittiskt drama i diskbänksrealistisk tradition, och handlar om två vilsna själar på samhällets baksida som i det oväntade mötet med varandra finner en möjlighet att gå vidare i livet. Sjukt bra skådespeleri utlovas, och en del svordomar av engelsk arbetarklasskaliber.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar