tisdag 9 oktober 2012

Nedräkning mot årets Hästmässa

Hästtokig eller inte? Till helgen smäller det och Hästmässan 2012 intar Borås ridhus och vi vågar lova att allt spännande som händer skapar en atmosfär och happening för alla, stora som små och med varierande grad av hästintresse. Vi låter mässgeneralen själv, Anna Larsson berätta mer.
 
Nu börjar det - på riktigt, att komma riktigt nära
När jag åkte genom stan igår så hade de satt upp Hästmässans fina vepor längs hela Norrbyleden. Då slog det mig verkligen - herregud, det är ju nu i helgen! Shit vad kul det kommer att bli!
Hela förra veckan gick i ett. Vi har förbereda allt som går att förbereda, fått alla banderoller till mässhallarna, vi har informerat det sista till våra utställare och programdeltagare, satt upp alla checklistor och scheman. Man har varit så inne i jobbet att man har glömt av att faktiskt stanna upp och njuta av den här tiden.
Denna veckan är stora fixar-veckan. Hämta och lämna, packa ner och packa upp. Har ni vägarna förbi ridhuset imorgon så kika in en sväng, är faktisk ganska fräckt att se mässan växa upp sakta men säkert.
Årets mässa har redan innan dörrarna öppnats slagit alla rekord. Vi har hela 70 st utställare på mässan i år, det är en ökning med över 20 %, förköpen ligger dubbelt upp mot förra året och programmet starkare än någonsin. Det är riktigt roligt och jag hoppas på att trenden fortsätter så det blir en grym hästfest i helgen. Till och med vädret verkar vara med oss :)
Allt om Hästmässan hittar du givetvis på vår webb och på facebook. Förköpsbiljetterna fixar du på ticnet.se eller över disk på Borås Turistbyrå.

Text och foto: Anna Larsson
Vi ses!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar