onsdag 3 oktober 2012

Nu börjar basketligan

Det är dags för ligapremiär i Boråshallen. Vi kallade in Jens Peterson för att ge sin bild av årets liga i en gästbloggpost.

Hej bloggläsare, nu är det bara timmar kvar till uppkast och därmed avspark???? för årets basketliga. En liga som enligt alla experter är jämnare än någonsin. Borås Basket har kvar sin fina stomme i Mathias Göransson, Henrik Carlsson, Jason Thomas, Mike Palm och Chris McKnight, lägg därtill ytterligare några spelare som gör riktigt bra ifrån sig samt nyförvärven JJ Miller och Terrence Oglesby, klicka här om du vill se hela laget.

Förra årets slutspelsmatcher i Boråshallen var magiska, med fullsatta läktare och sprudlande stämning. Och nu börjar alltså ligan igen. Självklart hoppas vi återigen på fulla läktare och en galen stämning!

Text: Jens Peterson a k a @revysonen
Nytt för i år är "livetwittring". Ställning, kommentarer och bilder kommer förmedlas, så logga in på Twitter och följ @borasbasketlive

En annan nyhet för året är att du fr o m match nummer två kommer kunna köpa förköpsbiljetter via Borås Turistbyrå och ticnet.se, vissa av dem numrerade för att du ska kunna försäkra dig om en riktigt bra plats i Boråshallen inför varje hemmamatch.

Vi ses i Basketborgen (Boråshallen)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar