onsdag 17 oktober 2012

Nu har tidernas musikal äntligen kommit till Borås!

Följ med på en spännande resa när Jan Hjalmarsson med ensemble sätter upp musikalen My fair Lady på Folkan i Borås under hösten. My fair Lady, musikalen med Elisa Dolittle i huvudrollen tillsammans med professor Henry Higgins.

Henry Higgins, en excentrisk fonetikprofessor som slår vad om att han kan förvandla den smutsig blomsterflickan Eliza Dolittle till en fin dam genom att lära henne prata rent och utan slang. Med mycket jobb lyckas vadet och Henry Higgins kan inte vara mer nöjd med sig själv, men han missar en liten detalj... Elisa Dolittle utvecklas som person, men professor Higgins ser henne hela tiden som den smutsiga blomsterflicka hon en gång var. 

Följ miss Dolittle i hennes framgångar och hur hennes liv förändras efter hennes möte med med Henry Higgins. 

Musikalen är välgjord med mycket duktiga skådespelare som gör denna musikal absolut sevärd. Musikalen är drygt 3 och en halv timma lång inkl. paus. En aningen för lång för min smak, men väldigt bra. Jag kan varmt rekommendera alla att se den.

Text: Emelie Larsson
Musikalen hade premiär den 13 oktober och fortsätter fram till den 18 november med ett par uppsättningar varje vecka.

Biljetter köper ni på Borås Turistbyrå, 033-355 355 eller ticnet.se.

www.myfairlady.nu


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
Löpande och uppdaterad information om vad som händer i Borås på boras.com och på facebook. De flesta foton vi publicerar är licensierade under Creative Commons-licens (CC-BY-SA) vilket innebär att du kan använda bilderna förhållandevis fritt så länge du hänvisar till källan. Du hittar våra bilder på Flickr där du också kan läsa mer om reglerna för användning av bilderna.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar